Passa al contingut principal

Assemblea AFA EBM Cobi

Famílies, avui a les 18h esteu convidats a participar de l.assembles de benvinguda de la AFA de l'escola. 
Benvolgudes famílies,

Des de la AFA COBI volem donar-vos una calorosa benvinguda al curs 2021/2022 i convocar-vos a la reunió de presentació de la nostra associació que tindrà lloc el DILLUNS 27 de SETEMBRE a les 18.00 en la plataforma Zoom

En la reunió us explicarem com funciona la AFA, què fem, i us animarem a formar part del nostre equip aquest curs. Us recordem que per a donar-vos d'alta com a sòcia/s de la AFA heu d'emplenar el formulari adjunt en aquest correu i fer una transferència de la quota en el compte bancari indicat en el formulari. Això és necessari també per a famílies que veniu del curs passat en Cobi ;)

Us esperem dilluns que ve, i fins llavors, no dubteu a escriure'ns per a qualsevol dubte o consulta que tingueu avui dia (afacobi@gmail.com).

Una abraçada a totes!

###############

Estimadas familias,

Desde la AFA COBI queremos daros una calurosa bienvenida al curso 2021/2022 y convocaros a la reunión de presentación de nuestra asociación que tendrá lugar el LUNES 27 de SEPTIEMBRE a las 18:00 en la plataforma Zoom 

En la reunión os explicaremos cómo funciona la AFA, qué hacemos, y os animaremos a formar parte de nuestro equipo este curso. Os recordamos que para daros de alta como socia/os de la AFA debéis rellenar el formulario adjunto en este correo y hacer una transferencia de la cuota en la cuenta bancaria indicada en el formulario. Esto es necesario también para familias que venís del curso pasado en Cobi ;)

Os esperamos el próximo lunes, y hasta entonces, no dudéis en escribirnos para cualquier duda o consulta que tengáis a día de hoy (afacobi@gmail.com).

Un abrazo a todas!

AFA EBM COBI

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIO I MATRICULA A LES ESCOLES BRESSOL DE BARCELONA

Un passeig per l'escola: EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU AMB IMATGES

L' EBM   Cobi  forma part de la Xarxa d'Escoles Bressols Municipals de Barcelona i està situada al barri de la Vil·la Olímpica, al districte de Sant Martí. Va ser inaugurada l'octubre de 2011. L'escola consta de nou estances situades en planta baixa que es comuniquen entre elles i cadascuna ofereix sortida directa al jardí i a una gran sala d'usos múltiples que anomenem  SUM . A  Cobi  entenem l'escola bressol com un espai educatiu on tots els seus integrants aprenem a viure i a conviure junts. Pensem que ha de ser un lloc en el qual, partint dels drets i de les necessitats dels infants, creient en les seves capacitats i actuant en conseqüència, es promoguin els valors de la vida quotidiana, de la convivència i del respecte. EN AQUEST VÍDEO US OBRIM LES PORTES DE L'ESCOLA :   El nostre projecte educatiu té com a principal protagonista l'infant. Creiem que els infants són éssers capaços i competents, amb diferents nivells de desenvol

"ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"

   Benvolgudes famílies Us fem saber que a partir del gener el jardí de l'escola formarà part del projecte de ciutat "ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"   ********* Queridas familias Os hacemos saber que a partir del 23 de abril el jardín de la escuela formará parte del proyecto de ciudad "LOS PATIOS DE CUNA ABIERTOS AL BARRIO" Sereu molt benvingudes!!!!!