Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 1, 2015

Xerrada "AUTORITATS I LIMITS"

Dilluns 9 i el dilluns 16 de març a les 17.15 h us proposem la xerrada Autoritat i Límits , en el marc del Programa de Suport Educatiu a les Famílies .    Inscripció prèvia al panell de l'entrada de l'escola.   El servei de cangur és gratuït per a socis de l'AFA i amb un cost de 5 € per als no socis. Us hem adjuntat el resum de la xerrada a la pàgina del nostre blog "PER REFLEXIONAR"    

LLUM I FOSCOR

Us preguntareu que passa en una escola bressol quan parlem de llum i foscor? Aquí teniu unes imatges per fer-vos-en una idea.... I si voleu saber quin conte expliquem o bé les cançons que cantem cliqueu al damunt.

Hem anat a la biblioteca

Els grans de l'escola hem anat a conèixer la  BIBLIOTECA XAVIER BERENGUEL . La bibliotecària ens ha ensenyat els llibres que hi ha, els hem mirat i remirat i n'hem agafat un per portar a casa. Ara l'haurem de tornar amb el pare o la mare. Com que ara ja tenim el CARNET podrem gaudir de totes les propostes que ens ofereixen al voltant del món dels llibres.

MÚSICA PER NADONS

Obert el període de preinscripció als tallers de primavera de Música per a Nadons a les 4 escoles municipals de música i a l'escola bressol municipal Cobi Des del dia 2 fins el 15 de març té lloc el període de preinscripció als Tallers de primavera de Música per Nadons, que tindran lloc a partir del mes d'abril a les 4 escoles municipals de música de Barcelona i a l'escola bressol municipal Cobi