Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 22, 2020

#joemquedoacasa: EL CONTE DEL CORONAVIRUS

Si no sabeu com explicar als infants  el què està passant aquests dies podeu recórrer a aquest conte. Una mare mestra, l'Elena Casadevall, l'ha creat per apropar aquesta situació als mes petits, per poder donar resposta a les preguntes que de ben segur us estan fent contínuament....  ....perquè no podem anar a Cobi? ......perquè no sortim a passejar?  ......i perquè  no  anem al parc?                .....anem a casa els avis? el coronavirus (català) el coronavirus (castellano)

#joemquedoacasa PROPOSTES PER AQUESTS DIES DE CONFINAMENT

Bon dia, Families, com esteu? L'equip de l'escola hem estat teletreballant per fer-vos arribar unes quantes idees i propostes per fer amb els vostres fills i filles aquests dies. Hem de posar molta imaginació i creativitat, intentant treure idees i jocs amb diferents objectes, espais, materials ... !!!!! Un desig compartit que estigueu bé, que tot això acabi el més aviat possible i puguem tornar a la normalitat. Cuideu-vos molt vosaltres i els petits "cobiets" Per qualsevol dubte escriviu a  ebmcobi@bcn.cat Abraçada gran i grossa per a tothom...... ....i molts ànims! Cliqueu damunt el títol del document i entrareu Si cliqueu damunt la imatge entrareu directament al document.

VAMOS A CAZAR UN OSO!!!!! #joemquedoacasa

L'equip de l'escola us envia una abraçada confinada especialment a totes les families de l'escola i a la resta de persones que entreu al nostra blog.