Passa al contingut principal

RECOLLIDA DE ROBA i altres productes relacionats amb el 0-3DES DEL CURS 2014 2015 L'ESCOLA COL.LABORA AMB LA FUNDACIÓ

L'AFA de l'escola durant els cursos 14/15 i 15/16 va organitzar uns  mercats d'intercanvi de materials relacionats amb els infants de 0 a 3 anys: roba, joguines i altres productes de puericultura.
Els excedents  els vam arribar a aquesta fundació.

La comunitat educativa ha vist els beneficis de participar de la recollida de roba i materials de puericultura (joguines no) amb la idea de fer una societat més sostenible i  participar dels objectius que aquesta fundació planteja.


"La Fundació (clica per saber més)

Treballem per una societat més inclusiva,
justa i solidària

Donem resposta a persones que ara es troben en situació de risc d'exclusió social: persones en edat de treballar, aturades des de fa temps... que no han tingut tantes oportunitats, han patit dificultats econòmiques, han viscut realitats complicades i no han pogut accedir al mercat de treball."


Volem compartir amb vosaltres la darrera carta d'agraïment que ens han fet arribar.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIO I MATRICULA A LES ESCOLES BRESSOL DE BARCELONA

Un passeig per l'escola: EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU AMB IMATGES

L' EBM   Cobi  forma part de la Xarxa d'Escoles Bressols Municipals de Barcelona i està situada al barri de la Vil·la Olímpica, al districte de Sant Martí. Va ser inaugurada l'octubre de 2011. L'escola consta de nou estances situades en planta baixa que es comuniquen entre elles i cadascuna ofereix sortida directa al jardí i a una gran sala d'usos múltiples que anomenem  SUM . A  Cobi  entenem l'escola bressol com un espai educatiu on tots els seus integrants aprenem a viure i a conviure junts. Pensem que ha de ser un lloc en el qual, partint dels drets i de les necessitats dels infants, creient en les seves capacitats i actuant en conseqüència, es promoguin els valors de la vida quotidiana, de la convivència i del respecte. EN AQUEST VÍDEO US OBRIM LES PORTES DE L'ESCOLA :   El nostre projecte educatiu té com a principal protagonista l'infant. Creiem que els infants són éssers capaços i competents, amb diferents nivells de desenvol

"ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"

   Benvolgudes famílies Us fem saber que a partir del gener el jardí de l'escola formarà part del projecte de ciutat "ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"   ********* Queridas familias Os hacemos saber que a partir del 23 de abril el jardín de la escuela formará parte del proyecto de ciudad "LOS PATIOS DE CUNA ABIERTOS AL BARRIO" Sereu molt benvingudes!!!!!