Passa al contingut principal

LLum i foscor
llum foscor: Un conjunt de propostes que permeten  als infants interaccionar, gaudir, experimentar, crear, jugar  i descobrir les diverses possibilitats que ens ofereix la llum i la foscor.

A partir de la llum, ordinària o ultraviolada o absència d’aquesta, s'ofereixen als infants noves sensacions tot manipulant i experimentant amb diferents objectes i materials, i alhora observant la seva transformació.


Les propostes s’inicien amb la presentació d’un personatge, la Lua, que fa de fil conductor. El paper de la Lua és acompanyar els infants. L’objectiu és que trobin en ella un personatge amb el qual identificar-se i amb el que sentir-se segurs en els moments que tinguin por. La Lua, com tots els nens i nenes, també un dia va tenir por de la foscor, però va descobrir que, estant a les fosques ,es pot veure, es pot escoltar, es pot tocar,  imaginar, gaudir... I ens ensenyarà que amb la llum també es pot jugar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIO I MATRICULA A LES ESCOLES BRESSOL DE BARCELONA

Un passeig per l'escola: EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU AMB IMATGES

L' EBM   Cobi  forma part de la Xarxa d'Escoles Bressols Municipals de Barcelona i està situada al barri de la Vil·la Olímpica, al districte de Sant Martí. Va ser inaugurada l'octubre de 2011. L'escola consta de nou estances situades en planta baixa que es comuniquen entre elles i cadascuna ofereix sortida directa al jardí i a una gran sala d'usos múltiples que anomenem  SUM . A  Cobi  entenem l'escola bressol com un espai educatiu on tots els seus integrants aprenem a viure i a conviure junts. Pensem que ha de ser un lloc en el qual, partint dels drets i de les necessitats dels infants, creient en les seves capacitats i actuant en conseqüència, es promoguin els valors de la vida quotidiana, de la convivència i del respecte. EN AQUEST VÍDEO US OBRIM LES PORTES DE L'ESCOLA :   El nostre projecte educatiu té com a principal protagonista l'infant. Creiem que els infants són éssers capaços i competents, amb diferents nivells de desenvol

"ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"

   Benvolgudes famílies Us fem saber que a partir del gener el jardí de l'escola formarà part del projecte de ciutat "ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"   ********* Queridas familias Os hacemos saber que a partir del 23 de abril el jardín de la escuela formará parte del proyecto de ciudad "LOS PATIOS DE CUNA ABIERTOS AL BARRIO" Sereu molt benvingudes!!!!!