Passa al contingut principal

FESTA DE COMIAT DEL PRIMER TRIMESTRE

 Després d'alimentar el Tió durant molts dies va arribar l'hora de picar ben fort.





Tots a la SUM vàrem celebrar  el dinar de Nadal: sopa de galets, pollastre amb prunes, una mandarina i neules.




I per la tarda, juntament amb les famílies, vam acomiadar el trimestre amb la música que ens van portar l'home músic i la fada dels somnis.

BONES FESTES A TOTHOM I FINS L'ANY VINENT!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIO I MATRICULA A LES ESCOLES BRESSOL DE BARCELONA

Un passeig per l'escola: EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU AMB IMATGES

L' EBM   Cobi  forma part de la Xarxa d'Escoles Bressols Municipals de Barcelona i està situada al barri de la Vil·la Olímpica, al districte de Sant Martí. Va ser inaugurada l'octubre de 2011. L'escola consta de nou estances situades en planta baixa que es comuniquen entre elles i cadascuna ofereix sortida directa al jardí i a una gran sala d'usos múltiples que anomenem  SUM . A  Cobi  entenem l'escola bressol com un espai educatiu on tots els seus integrants aprenem a viure i a conviure junts. Pensem que ha de ser un lloc en el qual, partint dels drets i de les necessitats dels infants, creient en les seves capacitats i actuant en conseqüència, es promoguin els valors de la vida quotidiana, de la convivència i del respecte. EN AQUEST VÍDEO US OBRIM LES PORTES DE L'ESCOLA :   El nostre projecte educatiu té com a principal protagonista l'infant. Creiem que els infants són éssers capaços i competents, amb diferents nivells de desenvol

"ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"

   Benvolgudes famílies Us fem saber que a partir del gener el jardí de l'escola formarà part del projecte de ciutat "ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"   ********* Queridas familias Os hacemos saber que a partir del 23 de abril el jardín de la escuela formará parte del proyecto de ciudad "LOS PATIOS DE CUNA ABIERTOS AL BARRIO" Sereu molt benvingudes!!!!!