Passa al contingut principal

Nous espais a COBI

Un lloc que invita a quedar-se, a seure en els bancs i altres seients, potser entorn a una taula... que convidi a la contemplació i la trobada d’infants i adults. Un lloc on els infants poden actuar i lliure i autònomament, esperonats per les propostes que l’entorn els ofereix. Propostes i distribució dels espais que proporcionen la seguretat necessària per actuar i compartir experiències, sense necessitat de la intervenció constant i directa d’un adult. Un lloc viu, alegre, on totes les hores del dia s’escolta la remor del joc de les criatures i de la vida que hi te lloc..."

Article de Carme Cols Clotet publicat a la revista Infància de l’Associació de Mestres

Rosa Sensat, amb el número 157, juliol-agost de 2007

Comentaris

  1. ostre que xulo tot!! quina llàstima no poder venir mai a l'horari de poder-ho veure en viu i en directe!! com deuen disfrutar!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIO I MATRICULA A LES ESCOLES BRESSOL DE BARCELONA

Un passeig per l'escola: EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU AMB IMATGES

L' EBM   Cobi  forma part de la Xarxa d'Escoles Bressols Municipals de Barcelona i està situada al barri de la Vil·la Olímpica, al districte de Sant Martí. Va ser inaugurada l'octubre de 2011. L'escola consta de nou estances situades en planta baixa que es comuniquen entre elles i cadascuna ofereix sortida directa al jardí i a una gran sala d'usos múltiples que anomenem  SUM . A  Cobi  entenem l'escola bressol com un espai educatiu on tots els seus integrants aprenem a viure i a conviure junts. Pensem que ha de ser un lloc en el qual, partint dels drets i de les necessitats dels infants, creient en les seves capacitats i actuant en conseqüència, es promoguin els valors de la vida quotidiana, de la convivència i del respecte. EN AQUEST VÍDEO US OBRIM LES PORTES DE L'ESCOLA :   El nostre projecte educatiu té com a principal protagonista l'infant. Creiem que els infants són éssers capaços i competents, amb diferents nivells de desenvol

"ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"

   Benvolgudes famílies Us fem saber que a partir del gener el jardí de l'escola formarà part del projecte de ciutat "ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"   ********* Queridas familias Os hacemos saber que a partir del 23 de abril el jardín de la escuela formará parte del proyecto de ciudad "LOS PATIOS DE CUNA ABIERTOS AL BARRIO" Sereu molt benvingudes!!!!!