Passa al contingut principal

HORARI i SERVEI D'ACOLLIDA


Benvolgudes famílies:
 A partir del proper dilluns 3 d'octubre l'horari de l'escola serà de 8h a 17h.

L'entrada dels infants acompanyats amb les seves famílies la farem de 8h del matí fins a 3/4 de 10h. Si arribeu MÉS TARD DE LES 9:45H us demanem que NO ENTREU A LES CLASSES i us espereu a la SUM per valorar si convé  acompanyar-lo fins la classe o bé l'entrada la farà acompanyat per alguna persona de l'escola. Comencem el període de prioritzar l'atenció als infants, evitant les interferències per part d'altres persones adultes.

Recordeu que si voleu gaudir de l'estona d'acollida gratuïta que ofereix l'escola de 8h a 9h heu d'estar donats d'alta del servei. Aquest servei el fa l'equip d'educadores de suport de l'escola amb la coordinació d'una de les educadores complementàries.

A partir del próximo lunes 3 de octubre el horario de la escuela será de 8h a 17h.
 
La entrada de los niños acompañados por sus familias la haremos de 8h de la mañana hasta 9:45h. Si la llegada es MÁS TARDE DE LAS 9:45h  rogamos  NO ENTRAR A LAS CLASE y esperar en la SUM para valorar si conviene acompañarlo hasta la clase o bien la entrada la realizará  acompañado por alguna persona de la escuela. Empezamos el periodo de priorizar la atención a los niños, evitando las interferencias por parte de otras personas adultas.

Recordar que para poder disfrutar del rato de acogida gratuita que ofrece la escuela de 8h a 9h debe estar dado de alta del servicio. Este servicio lo hace el equipo de educadoras de suport  de la escuela con la coordinación de una de las educadoras complementaria



A la classe ALGA
Acollim infants de les classes ALGA i ESPONJA
Amb la GRISEL.LA
MONTSE
A la classe PETXINA
Acollim infants de les classes PETXINA i CÒDOL
Amb la IRIS
A la classe SOL
Acollim infants de les classes SAL LLUNA i SOL
Amb la LOURDES
MIREIA
A la classe AIGUA
Acollim infants de les classes AIGUA i SORRA
Amb la CRISTINA (ANNA substituta)
 
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIO I MATRICULA A LES ESCOLES BRESSOL DE BARCELONA

Un passeig per l'escola: EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU AMB IMATGES

L' EBM   Cobi  forma part de la Xarxa d'Escoles Bressols Municipals de Barcelona i està situada al barri de la Vil·la Olímpica, al districte de Sant Martí. Va ser inaugurada l'octubre de 2011. L'escola consta de nou estances situades en planta baixa que es comuniquen entre elles i cadascuna ofereix sortida directa al jardí i a una gran sala d'usos múltiples que anomenem  SUM . A  Cobi  entenem l'escola bressol com un espai educatiu on tots els seus integrants aprenem a viure i a conviure junts. Pensem que ha de ser un lloc en el qual, partint dels drets i de les necessitats dels infants, creient en les seves capacitats i actuant en conseqüència, es promoguin els valors de la vida quotidiana, de la convivència i del respecte. EN AQUEST VÍDEO US OBRIM LES PORTES DE L'ESCOLA :   El nostre projecte educatiu té com a principal protagonista l'infant. Creiem que els infants són éssers capaços i competents, amb diferents nivells de desenvol

"ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"

   Benvolgudes famílies Us fem saber que a partir del gener el jardí de l'escola formarà part del projecte de ciutat "ELS PATIS DE BRESSOL OBERTS AL BARRI"   ********* Queridas familias Os hacemos saber que a partir del 23 de abril el jardín de la escuela formará parte del proyecto de ciudad "LOS PATIOS DE CUNA ABIERTOS AL BARRIO" Sereu molt benvingudes!!!!!